Bimbó óvoda

Óvodánk 1979-ben épült. A város központjában, gyermekintézmények  és a  lakótelep  közelében helyezkedik el. Tágas, esztétikus, gyermek közeli  csoportszobáinkban és folyamatosan szépülő udvari környezetünkben várjuk és fogadjuk a hozzánk érkező gyerekeket.
Az  intézményünkben folyó nevelőmunkát  nyolc fő óvodapedagógus és az őket segítő négy fő szakképzett dajka látja el.
Az óvoda helyi adottságait figyelembe véve kiemelt feladatnak tekintjük a sokoldalú mozgásfejlesztést, ami áthatja a mindennapok tevékenységeit. Ennek eredményességét bizonyítják az évenként ismétlődő városi és óvodai rendezvényeken való sikeres részvételeink/túzokfutó verseny, ovi foci, ügyességi¬- és sorversenyek stb./
Valljuk, hogy a szeretetteljes, vidám, nyugodt környezetben, élményt nyújtó tevékenységeken keresztül, a családokkal együtt nevelve a gyerekekből nyitott, kiegyensúlyozott, barátságos felnőtt válik.
Az immár tíz éve sikeresen működő alapítványunk – „ A Balmazújvárosi Bimbó közi óvodáért Alapítvány – segítségével tudjuk bővíteni a gyermekek fejlesztéséhez szükséges játékeszközöket, szépíteni környezetünket. A szülők eddigi segítését megköszönjük, együttműködésükre továbbra is számítunk.
Szeretettel várjuk az irántunk érdeklődő családokat.

Tisztelettel a Bimbó óvoda nevelőtestülete

Ősz Projekt

Tűz Projekt